AquaRelax Dolný Kubín (Alsó Kubin)

Az AquaRelax egy modern vízi világ az Árva régió metropoliszában - Dolný Kubínban (Alsó Kubin). Ez az egyedülálló vízi park megfelelő fürdőélményt kínál látogatóinak egy megfelelő adag szórakozással és sporttal.

Egy 25 méteres rozsdamentes acél úszómedence és egy gyerekmedence várja a vendégeket. Természetesen van itt egy relaxációs medence is, melyben masszázsfúvókák és zuhanyzók, buborékolók, vízi gomba, hinta öböl és egyéb vízi attrakciók várják, amit nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is értékelni fognak.

A nyári szezonban a gyönyörű természeti tájjal körülvett szabadtéri terület is nyitva áll a nagyközönség előtt. Élvezheti a meleg napsütést a nagy pázsiton, vagy megmozgathatja testét a mászófalon vagy a kötélparkban.

Nyáron felfrissülhet a büfében, vagy ha a klasszikus éttermi hangulatra vágyik, látogasson el a modern AquaVia étterembe.
Az AquaRelax a Water World mellett fitneszklubbal, wellness-központtal, valamint masszázs- és rehabilitációs központtal is rendelkezik komplexumában.